Welke facturen zijn betaald deze maand?

Het is uiteraard handig om te kunnen zien welke facturen betaald zijn en welke niet. Om dit te kunnen bekijken moet je de app Factuur hebben geïnstalleerd.

Hoe zie ik welke facturen zijn betaald deze maand?
Ga naar de App store. Te herkennen aan de 6 witte bolletjes rechts boven in je Backoffice.
In de zoekbalk zoek je op Factuur en daarna klik je op [Installeren en openen] of [Open].
Klik op Filteren.
Stel je wilt de betaalde facturen zien in de maand Augustus, stel hiervoor het filter als volgt in:

Klik op Pas toe.
Dit geeft dan bijvoorbeeld het volgende resultaat:

Hier kun je ook:
De facturen downloaden.
De facturen versturen.
Een herinnering sturen.
De factuur handmatig als voldaan markeren.

Klik hiervoor op de icoontjes onder Acties.