VVV kaarten gebruiken op de POS
De VVV kaart kan heel eenvoudig gebruikt worden om mee te betalen. Voer eerst de producten toe die de klant wil kopen. Druk op betalen en selecteer op het volgende scherm bij de betaalmethoden de “cadeaukaart”. Zodra je hierop gedrukt hebt zal de kassa een nieuw venster openen waar je je cadeaukaart moet scannen of handmatig in moet voeren.

Let op! Vergeet na het scannen van de VVV kaart niet de PIN-code in te voeren in het grijze veldje rechts naast het kaartnummer.

Je zult dan direct zien hoeveel saldo er op de kaart staat.
Druk vervolgens op [bevestigen] en hierna op betalen. Het bedrag zal automatisch van de VVV kaart afgetrokken worden. Indien dit niet het maximale bedrag is van de kaart, blijft de rest er gewoon op staan.