Voordat je begint

Voordat je deze handleiding verder volgt is het belangrijk dat je de Voorraadbeheer app hebt geïnstalleerd binnen je BackOffice omgeving.

Navigeer naar de App store

Zoek naar Voorraadbeheer

Klik op Installeren of Open

Snel voorraad aanpassen met de Voorraadbeheer app

Open de Voorraadbeheer app en zoek of filter naar het product waarvan je de voorraad wilt aanpassen.

Figuur 1: Het productenfilter en de zoekbalk

Selecteer welke actie je wilt uitvoeren. Deze acties staan ook achter het product.

Figuur 2: De actieknoppen achter het product

Blauwe knop > Opent product

Rode knop > Voorraad afschrijven

Oranje knop > Voorraad tellen / controleren

Groene knop > Voorraad toevoegen

Vul na het selecteren van de actie de velden in en pas de aanpassing toe. Je hebt nu de voorraad bijgewerkt.