Hoe kan ik de systeemgebruikers bekijken?

Om de systeemgebruikers te bekijken of om een nieuwe systeemgebruiker toe te voegen ga je links onder in naar [Instellingen] en dan naar het kopje [Systeemgebruikers]. Je krijgt vervolgens de gehele lijst met [Systeemgebruikers] te zien.

Je hebt hier ook de mogelijkheid om:
De gebruikers te bewerken (potloodje).
De gebruikers te verwijderen (prullenbakje).
Gebruikers toe te voegen (groene knop "toevoegen" rechts boven).

Vergeet niet om de nieuwe gebruiker op te slaan door op [Aanmaken] te klikken of als je een gebruiker hebt gewijzigd op [Opslaan] te klikken!