Hoe voeg ik producten toe aan een verkoopkanaal in de Backoffice?
In dit artikel wordt je uitgelegd hoe je producten kunt toevoegen aan een verkoopkanaal in de Backoffice. Dit doe je als je gebruik wilt maken van een webshop. Anders komen de producten niet in de webshop te staan.

Producten toevoegen aan een verkoopkanaal in de Backoffice?
Navigeer links in de kolom naar de [Verkoopkanalen].
Selecteer aan welke webshop [Verkoopkanaal] je een product wilt toevoegen. En klik op [Instellingen].
Ga vervolgens naar het kopje [Inhoud van verkoopkanaal] -> [Producten] -> [Beheren]
Klik vervolgens op [Voeg producten toe aan ........]
Zoek de producten op welke je wilt toevoegen aan je verkoopkanaal. Selecteer deze en klik op [Actie] -> Voeg x producten toe aan x. Je producten worden nu toegevoegd aan je verkoopkanaal.
Voeg je een product toe aan een webshop? Het kan dan even duren voordat de data in de webshop beschikbaar is.