Wat zijn product labels in de BackOffice?

Een product label is een label wat je aan simpele producten en producten met variaties kunt koppelen. Dit creëert structuur binnen je BackOffice.

Hoe maak je een nieuw product label aan?

Navigeer in de linker balk van je BackOffice naar de Producten en klik hier op. Een dropdown menu opent zich en selecteer hier vervolgens Product labels.

Klik vervolgen op de knop Toevoegen rechts bovenaan het scherm.

Vul de naam in die je het label wilt geven en klik vervolgens op de groene knop Toevoegen.

Wanneer je alle informatie aan het label hebt toegevoegd klik je op de Toevoegen knop. Het aanmaken van het product label is nu voltooid en je kunt het label nu koppelen aan producten.

Een label toevoegen aan je product.

Ga in de linker balk naar je productenlijst toe door op Producten te klikken.
Klik op het product waar je een label aan wil koppelen.
Aan de rechterkant in je product vind je de Productinformatie met daarin ook het kopje Product labels.

Klik op het dropdown menu en selecteer vervolgens het label wat je hebt aangemaakt.

Dit label is nu toegevoegd aan je product.