Omzetgroepen

Hiermee kun je per productgroep producten toevoegen en verwijderen. Op deze manier kun je later zien wat de omzet van deze groep is en kun je in de Marge Rapportage terug vinden hoe goed deze groep loopt.

Ga naar de App store.
In de zoekbalk zoek je op Omzetgroepen en daarna klik je op [Installeren en openen] of [Open].
Nadat je de Omzetgroepen opent zie je de verschillende productgroepen.
Klik op [Nieuwe productgroep].
Vul de code, titel en samenvatting voor de productgroep in.
Klik op [Productgroep aanmaken].
Je kunt nu [Producten toevoegen] aan deze aangemaakte productgroep toevoegen.