Marge Rapportage

Met deze App kun je zien welke Productgroep het best verkoopt, de Verkoopmarges bekijken, de Hardlopers en de Marge per product bekijken. Neem hiervoor de volgende stappen:

Ga naar de App store.
In de zoekbalk zoek je op Marge Rapportage en daarna klik je op [Installeren en openen] of [Open].
Nadat je de app Marge rapportage hebt geïnstalleerd kun je hem openen of linken aan het linkermenu binnen je profiel.

Wat kun je met de Marge Rapportage app

Met deze app kun je veel waardevolle informatie inzien. Wellicht kunnen deze gegevens je helpen met het maken van belangrijke keuzes binnen de bedrijfsvoering of het assortiment dat je wilt gaan voeren.
Selecteer vervolgens over welke items je de marge wilt inzien en filter vervolgens op de periode waarover je de marge wilt bekijken. Je hebt hier de keuze uit:

- Productgroepen - Specifieke producten die je in een groep hebt geplaatst. Hoe je deze aanmaakt vind je hier.
- Hardlopers - Producten die het beste lopen.
- Verkopers - Welke verkopers verkopen het meest.
- Per product - Een rapportage per product.
- Instellingen - Hier kun je het marge percentage instellen per productgroep.