Hoe werkt de leveranciers integratie
In dit artikel leggen we uit hoe je het kopje [Leveranciers integraties] kunt gebruiken. Deze functie kan gebruikt worden om grote hoeveelheden producten van de leverancier te importeren. Handig hierbij is het ook dat je de lijst van de leverancier automatisch kunt laten updaten.

Leveranciers integraties
Ga rechts bovenin naar de app store. Te herkennen aan de 6 witte bolletjes.
Zoek hier de app [Leveranciers].
Installeer deze app als je dat nog niet hebt gedaan.
Als de app klaar is met installeren open je hem.
Als je nog geen leveranciers hebt toegevoegd maak deze aan met de knop [+ Toevoegen] rechts bovenin.
Als je een leverancier hebt aangemaakt klik daar op ga vervolgens naar het kopje [Integratie].
Je kunt onder het kopje [Integratie] [Productimport toevoegen]. Als je op [Productimport toevoegen] klikt, kun je de integratie toevoegen via een [Http-verbinding] en / of [FTP-verbinding]. Deze link hoor je van je leverancier te krijgen.