Kasmutaties

Mocht je je kasmutaties in willen zien, dan hebben wij hier natuurlijk ook een app voor.

Ga naar de App store. Te herkennen aan de 6 witte bolletjes rechts boven in je Backoffice.
In de zoekbalk zoek je op [Kasmutaties] en daarna klik je op [Installeren en openen] of [Open].
Hierna kan je de geschiedenis van alle [Kasmutaties] zien.
Je kan zien door wie de mutatie is gedaan, datum, hoeveelheid en de omschrijving van de mutatie.
Je kunt ook nog, door op het potloodje achter de mutatie te klikken, de mutatie definitief maken en een extra toelichting eraan toevoegen.