Interne bestanden
Als je dit artikel leest wil je graag weten hoe je [Interne bestanden] kunt gebruiken. Of je wilt wat meer informatie over hoe deze App werkt.

Interne bestanden installeren en gebruiken
Ga rechts bovenin naar de [App store]. Te herkennen aan de 6 witte bolletjes.
Zoek op [Interne bestanden].
Installeer deze en open de app.
Nu krijg je de mogelijkheid om interne documenten te maken en op te slaan.
Rechts van je scherm staat een knop [Bestand uploaden] als je hier op klikt, kun je nieuwe bestanden toevoegen.
Links van de knop [Bestand uploaden] heb je de knop [Bestandscategorie├źn] hier kun je een categorie aanmaken en toewijzen aan een bestand.