Artikelen over: Mobiele StoreKeeper Apps

InStore App

Hoe kan ik de InStore App gebruiken?

In dit artikel wordt er uitgelegd hoe je de InStore app kunt koppelen aan de Backoffice en kunt gebruiken.

InStore app installeren

Open de App Store of Google Play Store.
Zoek de app InStore en installeer deze.

InStore app koppelen met QR-code aan de Backoffice

Open de app. Druk op Scan QR-code.
Open de Backoffice. Ga rechts bovenin naar je gebruikers naam en klik er op. Er komt een klein schermpje onder de gebruikersnaam. Hier staat rechts bovenin 4 kleine simbooltjes. klik hier op.
Scan nu de QR-code met de app.
Vul vervolgens het wachtwoord in van het account waarmee je bent ingelogt in de Backoffice.
In het volgende scherm kun je een pincode invoeren.
in het volgende scherm vul de pincode nog een keer in als bevestiging.
Nu kun je inloggen in de app met de code die je net hebt bedacht.

InStore app handmatig koppelen aan de Backoffice

Open de app. Druk op Login Manually.
Vul in de naam die in de Backoffice links bovenin staat.
Bevestig of het de juiste backoffice is.
Vul in de email met wachtwoord die je gebruikt om in te loggen in de Backoffice
In het volgende scherm kun je een pincode invoeren.
in het volgende scherm vul de pincode nog een keer in als bevestiging.
Nu kun je inloggen in de app met de code die je net hebt bedacht.

Letop! Je kunt inloggen met de code die je net hebt bedacht. Maar je kunt ook gebruik maken van de code die je gebruikt om in de POS te komen.

InStore mogelijkheden

Product information - Display product information
Balance Product Stock - Recount the stock
Update product stock - Change the stock of a product
New order - Create a new order for a customer

Bijgewerkt op: 14/12/2022