Hoe gebruik ik de Import & export centrum app?
Als je hier bent wil je vast en zeker graag weten hoe je het [Import & Export Centrum] installeert of / en hoe je het moet gebruiken. Als je de stappen hieronder leest wordt het duidelijker hoe het werkt.

Het gebruiken van de Import & export centrum app
Navigeer rechts bovenin naar het tabje met 6 bolletjes. Hier ga je naar de App store. (Staat naast je accountnaam)
In de [App store] zoek naar [Import & export centrum].
Installeer de app [Import & export centrum].

In het [Import & Export Centrum] kan je alle geïmporteerde en geëxporteerde producten zien. Je kan zien wat voor taak het is, de grootte van de taak , het succes van de taak, door wie de taak is aangemaakt, de datum wanneer de taak is aangemaakt en je kan de taak gedetailleerd in zien.
Als je op het oog icoon klikt aan de rechterkant, kun je de taak gedetailleerd bekijken en zie je alle beschikbare informatie van die taak.

Als je een nieuwe import of export wil aanmaken kan je dat doen via de groene knoppen rechts boven [Nieuwe import] of [Nieuwe export]. Volg hierbij de stappen die worden aangegeven. Vergeet niet bij een export op de link te klikken op de pagina om het bestand op te slaan.