Hoe koppel ik een BTW-nummer aan een klant?

Het BTW-nummer is nodig om bijvoorbeeld de BTW in een bestelling te kunnen verleggen indien deze in het buitenland zit.
We leggen hier uit hoe je een BTW-nummer kunt koppelen aan een nieuwe en bestaande klant.

Nieuwe klanten
Navigeer links in de kolom naar het kopje [Klanten].
Rechts van je scherm heb je keuze uit twee knoppen [+ Bedrijf toevoegen] en [+ Particulier toevoegen].
Klik op [+ Bedrijf toevoegen].
Vul alle standaard informatie in.
Bij Juridische informatie kun je het BTW-nummer invullen.
Klik rechts onderin op [Opslaan].

Bestaande klanten
Navigeer links in de kolom naar het kopje [Klanten].
Klik op een bestaande klant die een bedrijf is. Dit kun je zien onder het kopje [Type] daar zie je [Bedrijf of Particulier].
Ga naar Overzicht > Klanten informatie via [........] > [Bewerken].
Hier kun je het [BTW-nummer] toevoegen.
Klik links onderin op [Opslaan].