Hoe plan ik geplande productkorting?

Geplande productkorting
Ga naar de App store.
Zoek op Plan productkortingen.
Installeer en open deze app.
Klik rechts op de groene knop [Nieuwe korting].
Geef een naam op hoe je deze kortingsperiode wil noemen en in welke periode deze plaats vindt.
Klik op [Opslaan]
Ga vervolgens naar het kopje [Producten]
Om producten toe te voegen aan deze actie klik dan op de groene knop [Producten toevoegen aan promotie]

Selecteer de producten die je wilt toevoegen.
klik op de blauwe knop [Acties] en selecteer [Voeg ... Producten aan geplande korting toe]
klik aan de rechter kant op de grijze knop [Producten met korting weergeven]
Nu zie je de producten die je net hebt toegevoegd. En kun je een kortingsprijs incl. BTW toevoegen.