Hoe pas ik de email sjabloon instellingen aan?
In dit artikel wordt er uitgelegd hoe je email sjabloon instellingen kunt aanpassen. Dit heeft invloed op hoe de mail eruit ziet die naar je klant toegaat. Hier kun je de taal, betaal link, betaalmethode, factuur bijlage type en nog veel meer aanpassen.

Email sjabloon instellen?
Ga links onderin naar [Instellingen]
Klik op de kop [E-mail sjablonen]
Klik onder [Acties] achter op het oogje van het sjabloon wat je wilt aanpassen.
Hier kun je het volgende instellen.
Taal (Formeel/Informeel)
Toon "Dhr./Mevr.", als het geslacht niet is ingesteld
Betaal link toevoegen aan e-mail
Betaalmethode welke gebruikt zal worden voor het genereren van de betaal link
Factuur bijlage type
Logo
Header slogan
Header banner
Achtergrondkleur koptekst
Kleur koptekst
Achtergrondkleur van knop
Tekstkleur van knop
Aanhef
Afsluiting
Teamnaam
Voettekst

Als je klaar bent met aanpassen vergeet dan niet op de groene knop [Opslaan] te klikken.