Hoe voeg je simpele producten toe?
In dit artikel leggen we uit hoe je [Simpele producten] toe kunt voegen aan je Backoffice. Dit zijn de producten die je terug kunt vinden op de [POS] en/of [Webshop]

Simpele producten toevoegen aan de Backoffice?
Navigeer links in de kolom naar het tabblad [Producten].
Klik vervolgens op de knop [Toevoegen]. Deze kun je vinden aan de rechter kant van je scherm.
Vul hier alle informatie in die je aan het product wil toevoegen.

Geef eerst aan wat de [productnaam] is en vul dan als het kan de [productnummer] en [barcode] in die je aan het product wilt toevoegen.
Aan de rechterkant kun je wat extra informatie geven over het product namelijk: [Merk], [Product categorie] en [Product labels]
Als je naar beneden navigeert kom je aan bij het kopje [Prijzen] hier kun je vervolgens de [Standaard prijs] aangeven.
Je kunt hier ook de BTW Instellen voor de producten die jij wilt gaan verkopen door op het tandwieltje te klikken.
Onder het kopje [Prijzen] vindt je het kopje [Voorraad eigenschappen]. Vul hier in hoeveel voorraad je kunt hebben voor dit product en hoeveel je op voorraad hebt.
Onder het Kopje [Voorraad eigenschappen] kun je een afbeelding toevoegen voor het product.
Vervolgens kun je de [SEO titel], [SEO omschrijving], [Seo zoekwoorden], {URL slug] toevoegen.
Naast het kopje van [Prijzen} kun je ook nog de volgende koppen bewerken: [Product status], [POS-instellingen], [Verkoopkanalen]

Heb je alles ingevuld? Ga dan helemaal naar bovenaan de pagina en klik op [Product aanmaken].
Je product is nu toegevoegd aan jouw StoreKeeper omgeving.

Tip! Als je een product wilt deactiveer / archiveer bekijk dan het artikel: Hoe deactiveer / archiveer ik een product?