Als je configureerbare producten wil gebruiken, installeer dan in "Apps" de optie "Configureerbaar product aanmaken". "Apps" kan je vinden door rechts bovenin op de zes bolletjes naast je accountnaam te klikken.

Als je in "Apps" klikt op "Configureerbaar product aanmaken" wordt je doorgestuurd naar het producten menu. Echter staat er naast de knop "Toevoegen" rechts bovenin ook een klein optie balkje (pijltje naar beneden). Als je deze aanklikt, zie je een button waar "Met variaties" staat. Hier heb je dus de optie om een configureerbaar product toe te voegen. Dit betekent dat je nu bijvoorbeeld een product met meerdere maten kan toevoegen.