Hoe kan ik betalingen crediteren?

Klik links in de kolom op het kopje [Bestellingen].
Klik op de bestelling die u gewijzigd wilt hebben.
Je ziet nu de betreffende bestelling. Klik nu op onder de titel op de knop [Annuleren].

Je ziet op de pagina [Annuleren] een aantal blokken staan met informatie. Doe het volgende met deze blokken.
Kies bij het blok [Niet verwerkt] het aantal wat geretourneerd moet worden.
Klik hierna bij het [Samenvatting]-blok aan de rechterkant op [Crediteer].
Je komt nu weer terug in de bestelling en ziet hier nu het nieuwe blok [Crediteren].
Klik nu nogmaals op de knop [Crediteren] in het blok [Crediteren].
Klik bij [Betaal methode] op welke manier je de klant het bedrag wilt crediteren.
Als je klaar bent klik dan op de groene [OK] knop.