Aanmaken product met variaties

Let op: Alvorens een variatie product aangemaakt kan worden dient er eerst een blauwdruk aangemaakt te worden binnen uw StoreKeeper systeem. Zorg ervoor dat de app Configurable producten is geïnstalleerd in jouw back-office omgeving.

Het hoofdproduct aanmaken

Ga in het linker menu naar producten.

Klik aan de rechterkant naast toevoegen op het pijltje naar beneden.

Hier verschijnt de optie met variaties, klik deze aan.

Selecteer de gewenste blauwdruk.

Vul de gewenste productinformatie in.

Klik op product aanmaken

Het product is aangemaakt en de variaties kunnen toegevoegd worden.

Variaties toevoegen

Scroll naar beneden tot u het kopje variaties tegenkomt.

Selecteer hier de gewenste opties voor de variatie (bijvoorbeeld ‘selecteer een kleur’).

Klik op ‘voeg variatie toe’.

Indien alle variaties dezelfde prijsverandering hebben kun je deze veranderen net als hieronder aangegeven: